Norsk Teknisk Ortopedi

Norsk Teknisk Ortopedi

Som det eneste ortopediske verkstedet i Norden har Tomm Kristensen som er ortopediingeniør på Norsk Teknisk Ortopedi spesialisert seg på armproteser. Der lages alle typer proteser fra de enkleste fingerprotesene til høyteknologisk avanserte overarmsproteser.

Tomm eller en av hans medarbeidere kommer til oss i Tromsø ca. 1 gang i måneden og har konsultasjoner med brukerne her nord. Er det enkle justeringer utfører han dem der og da, men i de fleste tilfeller tar han armprotesen med seg tilbake til sitt eget verksted.

Der spesiallager de det utstyret som pasientene skulle trenge, alt fra fiskestangholdere og sykkelmodifikasjoner for enhåndsbrukere, til motorsag holdere og spiralgafler.

Proteser laget hos NTO kan også bli levert med «superskin», noe som vil gi et bedre «hudpreg» kosmetisk sett. Vi prøver å dekke alle de behovene som brukeren eventuelt skulle ha og det er kun fantasien som setter en grense for hva som kan lages.

Vi i NNOV er glade for å ha slike fantastiske samarbeidspartnere så har du behov eller spørsmål rundt armproteser så ta kontakt med oss så formidler vi kontakt med Tomm og NTO.

Sjekk ut kalenderen når NTO er i Tromsø.

Kalender for NTO