Om NNOV

Siden 1966 har vi spesialisert oss på individuell tilpassing og fremstilling av alle typer ortopediske hjelpemidler. Vårt dyktige team består av personer med høy kompetanse innenfor sine fagområder.

Våre ortopediingeniører er spesialutdannet for å forebygge skader og gjøre livet levelig når skaden er skjedd. Våre ortopediteknikere produserer og tilpasser hjelpemiddelet etter ditt behov. Våre ansatte i administrasjonen svarer på dine spørsmål og avtaler time for konsultasjon eller utprøving.

Nord-Norges Ortopediske Verksted har hovedkontor i lyse, trivelige lokaler sentralt i Tromsø. I tillegg besøker vi Hammerfest og Kirkenes månedlig for prøving, tilpasning og utlevering av hjelpemidler.

Foruten å jobbe tett mot ulike sykehus og rehabiliteringssentere har vi et nært samarbeid med Norsk Teknisk Ortopedi på Hamar, OCH Ortopedi i Fredrikstad og Cypromed.

Våre samarbeidspartnere er spesialister på henholdsvis armproteser, ortopedisk sydde sko og WalkAid ortoser. Tre aktører som bistår oss med kunnskap, tilpasning, prøving og utlevering av hjelpemidler.